فروشگاه اینترنتی

برترین فروشگاه دیجیتال
برای دریافت جدیدترین روشهای کسب درآمد اینترنتی ایمیل خودرا برای ما در بخش درخواست های شما ارسال کنید
بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن شکر سفید

بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن شکر سفید پروپوزال
تعداد صفحات: 9 صفحه
فرمت:pdf
شکر سفید یکی از کالاهای اساسی و  پر مصرف کشور می باشد که طیف گسترده ای از مصرف کنندگان و صنایع غذایی و دارویی را پوشش می دهد. بر این اساس این محصول دارای شبکه توزیع گسترده ای است که حفظ کیفیت آن در طول این شبکه توزیع تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی ضروری است. علاوه بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی، حفظ خواص ظاهری محصول از عوامل و تاثیر گذارد بر رضایت مشتریان می باشد. خواص ظاهری محصول اولین بخش از خصوصیات هر محصول است که مشتری در اولین مواجه آن را دریافت و بر مبنای آن قضاوت خواهد نمود.
دانلود فایل

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۱/۰۵
amin sistani

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی