بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن شکر سفید
جمعه, ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۰۹:۵۱ ب.ظ
بررسی دلایل و ارائه راهکار جهت جلوگیری از کلوخه شدن شکر سفید
پروپوزال
تعداد صفحات: 9 صفحه
فرمت:pdf
شکر سفید یکی از کالاهای اساسی و پر مصرف کشور می باشد که طیف گسترده ای از مصرف کنندگان و صنایع غذایی و دارویی را پوشش می دهد. بر این اساس این محصول دارای شبکه توزیع گسترده ای است که حفظ کیفیت آن در طول این شبکه توزیع تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی ضروری است. علاوه بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی، حفظ خواص ظاهری محصول از عوامل و تاثیر گذارد بر رضایت مشتریان می باشد. خواص ظاهری محصول اولین بخش از خصوصیات هر محصول است که مشتری در اولین مواجه آن را دریافت و بر مبنای آن قضاوت خواهد نمود.
۹۷/۱۱/۰۵